Home » DE MARTELGANG VAN..PIRANHA 750 x VERS

DE MARTELGANG VAN..PIRANHA 750 x VERS

Gepubliceerd op 6 juni 2018 09:05

In september start ‘De Martelgang van ..’ Piranha een nieuwe reeks met de 751e voorstelling! En heeft hiermee nog niets aan frisheid en actualiteit ingeboet! Omdat ‘De Martelgang..’ een improvisatievoorstelling is die wordt opgebouwd vanuit input van de leerlingen, kunnen steeds actuele thema’s worden behandeld als; cyberpesten, identiteit, gender etc. Ook kan de school een thema aandragen om op te sturen.

 

Insteek is vooral de onderliggende gedachte voor leerlingen: ‘wie ben ik en wie mag ik zijn?’ Feelgood, de diepte in en empowerment komen hier in één voorstelling bijeen. De toon is licht en vol humor en wordt aangepast aan het abstractievermogen van de leerlingen. Muziek is een belangrijk onderdeel van deze voorstelling, waarin respect voor leerling en identiteit van de school voorop staan. Dit alles maakt ‘De Martelgang..’ tot een bijzondere belevenis voor leerling én docent.
 

Algemene gegevens

Producenten: Piranha

Aantal spelers: 2

Leeftijd: 12/18 jr

Uitvoerenden: Ton Haas en Joost van der Knaap

Speelvlak (bxdxh): 5x4x3

Duur voorstelling (min): 45

Publiek (school/theater): 180 / 300

Opbouwtijd (min): 60

Pauze tussen de voorstellingen (min): 30

Afbreektijd (min): 30

Prijzen: € 1513,00 voor de eerste uitvoering; , € 285,00 per volgende uitvoering, op dezelfde dag in dezelfde accommodatie


«   »