ETALAGEDAGEN 2019

Gepubliceerd op 18 november 2018 20:52

Jaarlijks brengt IUDK een seizoensbrochure uit (kostenloos aan te vragen via info@iudk.nl). Tevens organiseert IUDK jaarlijks de Etalagedagen met een prachtig aanbod aan nieuwe voorstellingen (zie ook www.etalagedagen.nl). Sinds de invoering van de Cultuurkaart, hoort IUDK bij de grootste Cultuurkaart-acceptanten. Daarnaast is IUDK lid van de brancheorganisatie Kunstconnectie. Artiesten melden zich bij IUDK aan middels een uitnodiging voor een voorstelling. Op basis daarvan wordt  gekeken of de voorstelling past in het aanbod en hoe de samenwerking invulling kan worden gegeven.

 

Etalagedagen 2019

Op maandag 28 januari (Primair Onderwijs) en dinsdag 29 januari (Voortgezet Onderwijs) vinden de Etalagedagen plaats in het Posttheater.
2 dagen vol nieuwe muziek, dans en theatervoorstellingen, specifieke gericht op scholieren. Hieronder vindt u per 1 december de links naar de programma's.

Tevens kunt u zich via venster hieronder per 1 december as inschrijven voor de Etalagedagen (of uw bezoekt www.etalagedagen.nlVanaf de eerste week van december, zullen wij u updaten met foto's, trailers etc van de te presenteren groepen en voorstellingen.

We begroeten u graag op 28 en/of 29 januari 2019!

Het IUDK-team

…. HOREN, ZIEN, BELEVEN EN GENIETEN!

Daar gaat het om bij de voorstellingen van Uit de Kunst!


«