ETALAGEDAGEN 2020


De Etalagedagen 2020 staan voor de deur, ons jaarlijks moment om met ons nieuwe aanbod naar buiten te komen, maar vooral ook om u te zien en te spreken. Standplaats is ook dit keer het Posttheater in Arnhem, hét cabaretpodium van het Oosten. In het Posttheater hebben we drie zalen ter beschikking, waar we voorstellingen kunnen tonen. Het Posttheater is daarnaast goed bereikbaar per auto en OV (naast Station Arnhem-Velperpoort).

 

We hebben een mooi en afwisselend programma samengesteld voor:

27 januari (Primair Onderwijs) en 28 januari (Voortgezet Onderwijs).

 

Op de Etalagedagen presenteren we een aantal interessante nieuwe namen, zowel in PO als in VO. Daarnaast presenteren wij de groepen, waarvoor we de bemiddeling al een aantal jaren doen, met hun nieuwe voorstellingen. We zullen de dag starten om 10.00 uur en eindigen rond 16.15 uur.

 

Niekie van den Bergprijs

Na de eerste editie van de Niekie van den Bergprijs vorig jaar, is de uitreiking als vast onderdeel aan onze Etalagedagen toegevoegd. Afhankelijk van de winnende productie, vindt de uitreiking op de PO dan wel op de VO-dag plaats.

 

Kosten

De kosten voor het bezoek aan de Etalagedagen bedragen € 25,- per persoon/per dag. Mee-bezoekende VO-leerlingen betalen € 10,- en studenten betalen € 17,50. In dit bedrag is een lunch, koffie en een drankje inbegrepen.

 

Ons IBAN/bankrekeningnummer is NL74FVLB0699558999, tnv Stichting Impresariaat Kunsteducatie 'Uit de Kunst', te Utrecht. U ontvangt na inschrijving een ontvangstbevestiging met de door u uitgekozen voorstellingen.

 


Het programma voor 27 en 28 januari 2020