Schrijf u nu in voor de etalage dagen! En onze nieuwe gids is uit!

ETALAGEDAGEN 2021


Op 25 en 26 januari 2021 organiseren wij onze Etalagedagen. Vanwege de huidige Corona-periode kiezen wij voor het organiseren van een combinatie van live-event en een streamingsevent. Wij hebben hiervoor met het Posttheater in Arnhem al goede voorzieningen getroffen. Dus er is altijd de mogelijkheid om de voorstellingen te zien, dan wel live, dan wel via een uitstekende streaming door middel van een V-ticket.

 

Op 25 januari presenteren wij onze Voortgezet Onderwijs voorstellingen.

De 26e januari is onze dag voor Primair Onderwijs.

 

Wij gaan nu uit van een mogelijkheid om per zaal 30 personen te kunnen toelaten, dus een totaal van 60 personen op een dag. Voor het de streaming zullen wij V-tickets gaan uitreiken. De kosten voor het bezoek aan de Etalagedagen bedraag € 25,- p.p. (incl lunch) en € 15,- voor een V-ticket voor de streaming.

Ons IBAN/bankrekeningnummer is NL74FVLB0699558999, tnv Stichting Impresariaat Kunsteducatie 'Uit de Kunst', te Utrecht. U ontvangt na inschrijving een ontvangstbevestiging met de door u uitgekozen voorstellingen.

 

We hebben mooi aanbod te presenteren met nieuwe programma’s van Lonneke van Leth Dans, De Vuilnismannen, Danstheater Tr@nz, Parea, Bühnenbiest e.v.a.

Per 1 december hebben wij ons programma definitief (vanaf dan zichtbaar op de website). Wij openen echter per heden (donderdag 12 november 2020) de aanmeldingen voor diegenen die van plan zijn om live aanwezig te zijn. Meldt u zich hiervoor zsm aan, gezien de beperkte plekken (30 personen/zaal) die wij in januari mogelijk mogen verwachten. Mocht dat aantal hoger worden, dan volgen wij de volgorde van binnenkomst van de inschrijving.

Wij openen echter per heden (woensdag 11 november) de aanmeldingen voor diegenen die van plan zijn om live aanwezig te zijn. Meldt u zich hiervoor zsm aan, gezien de beperkte plekken (30/zaal) die wij in januari nog verwachten.

 

Voor meer informatie: jeroenjesse@iudk.nl of 030-7115106 (doorkiesnummer)

 

Tot op de Etalagedagen!

Jeroen Jesse