Schrijf u nu in voor de etalage dagen! En onze nieuwe gids is uit!

Wees geen vierkant!

Theater Gnaffel speelt Wees Geen Vierkant 

 

Amber en Sofia zijn beste vriendinnen en bereiden zich voor op het feest van het jaar. Alles moet kloppen: de muziek, de snacks en natuurlijk Ambers outfit, want iedereen komt verkleed als zijn of haar held. Ze oefenen alvast alle mogelijke situaties, zodat Amber op het feest altijd weet wat ze moet zeggen of doen. Welke rol neem je aan op je eigen feest? Ben jij de gangmaker die op tafel danst, of trek je je liever terug in keuken zoals Sofia elk jaar doet? En wat betekent het voor je vriendschap als je voelt dat je van rol wil veranderen?

 

‘Wees Geen Vierkant’ is een humoristische, muzikale voorstelling voor iedereen die wel eens twijfelt. Over vriendschap, keuzes maken, hokjes en hoe je daarin of uit zou willen stappen. 

 

Van Ariana Grande tot Aquaman, op het feest komt iedereen verkleed als zijn of haar idool. Maar op het feest van Amber en Sofia zijn deze helden er opeens echt bij! Hoe voer je een gesprek met iemand waar je zo fan van bent? En wat vindt die held eigenlijk van jou en de rol die jij hebt gekozen?

 

Te zien op 28e  januari op de Etalagedag VO


«   »