Schrijf u nu in voor de etalage dagen! En onze nieuwe gids is uit!

Inschrijven etalagedagen

Inschrijven voor de Etalagedagen per 2 december!

 

De Etalagedagen 2020 staan voor de deur, ons jaarlijks moment om met ons nieuwe aanbod naar buiten te komen, maar vooral ook om u te zien en te spreken.

Standplaats is ook dit keer het Posttheater in Arnhem, hét cabaretpodium van het Oosten. In het Posttheater hebben we drie zalen ter beschikking, waar we voorstellingen kunnen tonen. Het Posttheater is daarnaast goed bereikbaar per auto en OV (naast Station Arnhem-Velperpoort).

We hebben een mooi en afwisselend programma samengesteld voor de 27e januari (Primair Onderwijs) en de 28e januari (Voortgezet Onderwijs). Op de Etalagedagen presenteren we een aantal interessante nieuwe namen, zowel in PO als in VO. Daarnaast presenteren wij de groepen, waarvoor we de bemiddeling al een aantal jaren doen, met hun nieuwe voorstellingen. We zullen de dag starten om 10.00 uur en eindigen rond 16.15 uur.

Na de eerste editie van de Niekie van den Bergprijs vorig jaar, is de uitreiking als vast onderdeel aan onze Etalagedagen toegevoegd. Afhankelijk van de winnende productie, vindt de uitreiking op de PO dan wel op de VO-dag plaats.

 


«   »