Schrijf u nu in voor de etalage dagen! En onze nieuwe gids is uit!

Sportzomer 2020 vraagt om passende voorstellingen

Sport en Dans

Deze zomer staat vol van sportevenementen. De Olympische Spelen in Japan staan voor de deur, en er wordt gestreden om het Europees Kampioenschap voetbal. Dit zijn sportieve hoogtepunten waar sporters naar toe leven.

De afgelopen jaren wordt steeds meer een link gelegd tussen sport en dans. Niet alleen vanwege de sierlijke bewegingen die in beide genres worden getoond, maar in de achtergrond ook de opofferingen die zowel sporters als dansers moeten doen, om tot topprestaties te komen.

Was er jaren gelden de prachtige film van de ontmoeting tussen topvoetballer Marco van Basten en dansgrootheid Clint Farha, van choreograaf Rudi van Dantzig. In de recente jaren worden er meer ontmoetingen gezocht tussen dans en sport.

Voor sportliefhebbers én ook niet-sportliefhebbers hebben wij in ons aanbod ook twee dans-sportontmoetingen in ons aanbod, en beide van de hand van choreograaf Lonneke van Leth:

  • De Grote Olympische Spelshow wordt aangeboden in zowel de bovenbouw van het Primair Onderwijs (PO), als in de eerste twee klassen van het Voortgezet Onderwijs (VO):

Lees meer …

 

  • Voor The Match geldt ook een aanbod voor PO als VO. Echter is de voorstelling door e verschillende lagen in de voorstelling, geschikt voor alle groepen VO.

Lees meer …


«   »