Schrijf u nu in voor de etalage dagen! En onze nieuwe gids is uit!

ETALAGEDAGEN 21/22

De Etalagedagen komen eraan en wel op 25 januari (VO) en 26 januari (PO) in het Posttheater te Arnhem.

 

We kiezen voor een vorm die we kunnen op- en terugschalen. We gaan nu uit van een bezoek van max. 30 personen per zaal. Tegelijkertijd streamen we ook de voorstellingen naar de bezoekers die niet aanwezig kunnen zijn. Mocht Corona toch weer roet in het eten gooien, schalen we terug naar een geheel digitale Etalagedag. We hebben in het Posttheater de voorzieningen al getroffen voor een streaming per zaal. Hiervoor geven we V-tickets uit.

 

In het programma kiezen we voor de wat grotere producties en ook de voorstellingen die voor kleinere groepen gespeeld kunnen worden.

 

Vertrouwde kwaliteit tonen wij met nieuwe producties van Lonneke van Leth Dans, De Vuilnismannen, De Koppoters, maar ook nieuws van onze nieuwe groepen Bühnebiest, Parea, Frets e.a.

 

Het zal wennen zijn, Etalagedagen in de Corona-tijd, maar wij hopen u zo goed mogelijk te laten zien wat voor moois wij bieden. Vanaf donderdag 12 november is  voor-inschrijving mogelijk, per 1 december staat het definitieve programma online.

 

De kosten voor het bezoek aan de Etalagedag bedraagt € 25,- p.p. (incl. lunch) en de V-tickets voor de streaming bedragen € 15,- p.p.

 

Zie ook: https://www.iudk.nl/etalagedagen-2021


«   »