top of page
Zoeken

Deadline CJP Cultuurkaart 2022 nadert.Zijn we lekker bezig met onze voorstellingen in 2022 en nadert er alweer een deadline: op 31 december a.s. vervalt het cultuurkaartbudget 2022. Om dat er een drukke periode aan komt, maken wij je hier alvast op attent.

Om misverstanden te voorkomen. Het betekent niet dat het budget wat nu nog resteert ook in de komende 2 maanden besteed dient te worden aan voorstellingen! Als er geen mogelijkheid is om dit kalenderjaar nog een programma te realiseren, dan kan dit ook ingezet worden voor voorstellingen in 2023.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Om een besteding te kunnen doen, willen wij een toekomstige reservering op de Cultuurkaart maken.

Dit hoeft nog niet een definitieve invulling qua datum en inhoud te zijn. Rekening houdend met de roosters en de invulling van een cultuurdag, kunnen we in een reservering een voorlopige datum afspreken en een voorlopige voorstelling. De definitieve invulling qua dag en programma spreken we dan later af. Op deze wijze gaat er geen euro aan Cultuurkaartbudget verloren en kan het geld in 2023 besteed worden waarvoor het bedoelt is: een mooie culturele activiteit!

Zo raak je het budget niet kwijt, maar hoef je ook niet alles in 2022 te laten plaatsvinden.

Je reserveert dus jouw CJP-budget.

Wat hebben wij voor de CJP-weborders?

Nodig om via de CJP Cultuurkaart te betalen, is het 4-cijferig Cultuurkaartnummer van de school en sinds kort ook de naam en het email-adres van de budgethouder, indien dit een andere persoon is dan de CKV-docent.

Via een bericht vanuit CJP krijgt de budgethouder het bericht van de goed te keuren weborder.

Ons advies

Bij nog openstaand budget: wacht niet te lang met het aanvragen van een weborder. Het zou spijtig zijn als het veiligstellen van het CJP-budget inschiet bij de toch al drukke dagen in november en december!


Comments


bottom of page