top of page
Zoeken

Eindejaars en introductievoorstellingen

De periode van examens, vakanties en feestdagen tot aan de zomervakantie is alweer aangebroken. Naast de optie-aanvragen voor het Primair Onderwijs, komen de aanvragen voor eindejaarsvoorstellingen in het Voortgezet Onderwijs komen binnen, en bij sommige groepen wordt de ruimte schaars. Maar we helpen je graag met een aanvraag voor de komende periode; er zijn nog wel mogelijkheden om het schooljaar feestelijk uit te luiden.


Hetzelfde geldt voor de introductie-voorstellingen voor na de zomer. Hier wordt al voor aangevraagd, maar hier is nog wel meer mogelijk. De enthousiasmerende dans van Lonneke van Leth; de tipi-voorstellingen van Piepschuim; spectaculaire voorstellingen van De Vuilnismannen en Andy Ninvalle; de empowerment van REDO; aanstekelijk muziektheater met Willem Junior, oftewel: heel veel moois om het jaar goed om te starten. Zie ook www.iudk.nlVerder hebben wij met onze presentatiedagen in Arnhem en Utrecht, zoveel enthousiasme ontvangen over de voorstellingen dat we themaweken en cultuurdagen goed in kunnen vullen.

Voorstellingen of thema’s van nu (seksualiteit, social media, klimaat, mentale weerbaarheid) maar ook gewoon voorstellingen die de leerlingen warm maken voor muziek- dans en theater.

Mail, bel ons of bezoek de site, waarop je ook zelf een boekingsverzoek kunt doen.


Laten we samen een mooi programma voor de leerlingen samenstellen.

Comments


bottom of page