top of page
Zoeken

Etalagedagen 2022 succes!

Etalagedagen met een positieve vibe: we konden weer ‘LIVE”!


We hebben op 14 februari en 15 februari jl. onze Etalagedagen gehad. Het waren pittige dagen om dit te organiseren met nog veel zieken; bij groepen en ook bij bezoekers. Dat vergde enige improvisatie rond- en op de dagen, maar het was zover … we stonden in het theater … mét bezoekers.

Opvallend was de positieve vibe die er was op de dagen. We mochten goede reacties ontvangen over de voorstellingen en het was erg fijn elkaar weer te ontmoeten.

Momenteel zijn we bezig met het verwerken van de eerste opties vanuit de Etalagedagen en dat stemt positief.


We danken iedereen voor zijn komst en grote complimenten voor de groepen om in deze lastige aanloop (uitstel, programma-wijzigingen) een mooie presentatie te geven.

Graag tot de volgende gelegenheid, en die is er al op 11 april. 3 Utrechtse impresariaten (STTT Produkties, Het Verteltheater en IUDK) organiseren een VO-dag in podium Kanaal 30 in Utrecht.

Wij presenteren in ieder geval de voorstelling ‘Het is stil aan de overkant’ van STOOK; ‘Zeven zeeën, zeven zoenen’ van Frets! en een nieuwe productie van Lonneke van Leth. We komen zsm met het programma en informeren je over de inschrijving.


Save the date dus!

Comments


bottom of page