top of page
Zoeken

Verplaatsing Etalagedagen naar 14 februari (VO) en 15 februari (PO).

De situatie zoals deze nu ligt:

  • Het Posttheater is nu gesloten voor bezoekend publiek en de verwachtingen bij hen en ook bij ons, is dat de opening voor publiek dan nog zeer onzeker is;

  • Na de ervaringen van vorig jaar lopen wij én de artiesten niet warm voor streamingsplannen. De ervaringen met streaming waren bij ons minder. Hoewel er waardering was voor de inspanning om zo toch te presenteren, blijft het moeilijk om (nieuwe) voorstellingen te beoordelen vanaf het scherm. Ook groepen vonden het vorig jaar een opgave om te spelen voor lege zaal.

Na overleg met het Posttheater, zitten er te veel haken en ogen aan een nieuw weegmoment na de 25e januari. Wij weten als organisatie niet waar we aan toe zijn; de gezelschappen niet; Het Posttheater niet en ook de bezoekers niet.


Net als een aantal collega-impresariaten gaan wij dus over tot verplaatsen. Tot onze spijt en de eerste keer dan we dit doen sinds de organisatie van de Etalagedagen.


Wat wij gaan doen is een verplaatsing naar 14 februari (VO) en 15 februari 2022 (PO), ook nu weer gericht op live-bezoek en de live ervaring. De ontmoeting tussen bezoekers en groepen, dat is wat wij willen creëren op deze dag.

Tot zover deze update, wij zien je graag op de Etalagedagen. Voor vragen ben ik natuurlijk altijd beschikbaar.


Jeroen JesseComments


bottom of page