top of page

DOEMSDEE

Tappin it Collective

In DOEMSDEE danst Tappin-It Collective langs de randen van het menselijk tijdperk en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden.

Pers/reacties
Site
DOEMSDEE

In DOEMSDEE danst Tappin-It Collective langs de randen van het menselijk tijdperk en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden. We vernietigen onze perfect home (in de woorden van David Attenborough) en toch willen we het eeuwige leven leiden. We knuffelen struiken om tot rust te komen. We vieren het leven door onszelf te verdoven en tot de laatste dag voort te planten. We spelen graag de hoofdrol in onze eigen film en zijn vernietigend en levenslustig tegelijk.

Laat je overspoelen door deze dansvoorstelling à la Tappin-It Collective, doordrenkt met tap, mime en percussie. Want deze keer overstijgen ze zichzelf: meer moves, meer performers, meer decor, meer té grote thema’s, meer ondoorgrondelijke taferelen, meer meer! Ze gaan dansen tot hun voeten in de fik vliegen, vreten bloemen tot ze in de natuur oplossen, vechten tot het kikkers regent en zoenen met de weergoden tot hun hoofden wegwaaien. Als het einde maar spectaculair is.

Spelers: Rowan Kievits, Robin Lie, Doortje Peters en Raquel Tijsterman/Britt Scheltens
Muziek: Jurre Thuijs
Eindregie: Luc van Esch
Fotograaf: Sjoerd Derine

Genre: dans, mime, percussie
Door: Tappin-it Collective
Thema: betekenis geven
Duur: 50 minuten
Opbouw: 90 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 150/250
Geschikt voor: alle leerjaren

bottom of page