top of page

Is dit echt

Lonneke van Leth Dans

Een dansvoorstelling over een generatie jongeren die opgroeit in een wereld waarin social media een grote rol speelt.

Is dit echt

Een dansvoorstelling over een generatie jongeren die opgroeit in een wereld waarin social media een grote rol speelt. Wat voor goeds heeft het ons gebracht, en waar zit het gevaar?
In ‘Is dit echt?!’ lopen realiteit en verwachtingen door elkaar. Wat is nog echt? Of is alles nep en een afspiegeling van datgene wat we graag zouden willen zien? We willen graag succesverhalen lezen, maar is dat realistisch? En wat doet dat met mensen die falen? Mag je nog wel falen?

Publiekslievelingen Marco en Linda doen mee aan een danscompetitie en halen de finale. De spanning neemt toe naarmate de finale nadert. Ze begonnen ooit als danspaar, maar Marco begint gaandeweg steeds meer te voelen voor Linda. Hij probeert dit te verbergen, zodat het de prestaties niet zal beïnvloeden. Linda heeft niets in de gaten en reageert zelfs via Connectwave op avances van de concurrerende danser. Als het publiek hier ook nog lucht van krijgt en de intriges in het openbaar online worden besproken en beoordeeld, liggen de privé levens van beiden op straat.

Wist u dat?
Lonneke van Leth Dans ook vele workshops beschikbaar heeft? Onze actieve workshops laten leerlingen dans zelf ervaren en vragen om creativiteit! Bij al onze voorstellingen is er een passende workshop beschikbaar.
Lonneke van Leth Dans ook een les Danser in de Klas kan geven op jouw school? Eén van de dansers komt vertellen wat het betekent om danser te zijn en hoe dans zich heeft ontwikkeld. De les kan ook gebruikt worden als voor- of nagesprek bij een geboekte voorstelling!

Genre: dans
Door: Lonneke van Leth Dans
Thema: social media
Duur: 40 minuten
Opbouw: 120 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 150/240
Geschikt voor: alle leerjaren

bottom of page