top of page

Keep Calm (or i will use my Operavoice)

Prima Donna's

Opera is alleen voor oude mensen. Waar of niet waar? Opera duurt altijd heel lang. Waar of niet waar? En ze zingen altijd zo hard. Waar of niet waar?

Pers/reacties
Site
Keep Calm (or i will use my Operavoice)

Opera is alleen voor oude mensen. Waar of niet waar? Opera duurt altijd heel lang. Waar of niet waar? En ze zingen altijd zo hard. Waar of niet waar? Opera saai en oubollig? Niet bij de Prima Donna’s! Keep Calm is een perfecte eerste kennismaking met opera. De Prima Donna’s nemen hun stoffer en blik mee om het soms nog oubollige imago van opera eens flink af te stoffen. Een toegankelijke, dynamische voorstelling over grote dromen, ambities en confrontaties met de werkelijkheid. Met boordevol interactie, tiktok opera’s en quizzen maken de Prima Donna’s opera allesbehalve saai.
Deze voorstelling is tevens uit te breiden met een popband bestaande uit drums en een elektrische/basgitaar. Wie zegt dat scheurende gitaren en vette drumsolo’s niet samengaan met klassieke zang?! In verband met de techniek is deze uitbreiding uitsluitend te boeken voor theaterlocatie.

Doelgroep 12-18 jaar
Publiek 120/300
Duur 45 minuten Opbouw 90 minuten
Thema Vooroordelen / Opera voor Dummies

bottom of page