top of page

Life of Matheo

Teun Creemers & band

In deze voorstelling gaan muziek en verhaal hand in hand. Een 4-koppige band met saxofoon, gitaar, bas en percussie

Pers/reacties
Site
Life of Matheo

Life of Matheo gaat over een jongen uit Kameroen genaamd Matheo. Op een dag wordt hij door zijn moeder op pad gestuurd voor een boodschap in een ander dorp. Hierbij zegt zijn moeder dat het heel belangrijk is dat hij niet van het pad afwijkt in verband met de vele gevaren van de savanne.
Matheo is nog maar net begonnen aan zijn wandeling of hij wordt aangesproken door een kraai die hem uitdaagt een spannendere en kortere route te nemen door het gras. Matheo besluit naar de kraai te luisteren; niet wetende wat hem onderweg allemaal te wachten staat.

In deze voorstelling gaan muziek en verhaal hand in hand. Een 4-koppige band met saxofoon, gitaar, bas en percussie brengt je voorbij scènes uit het kleurrijke Afrika waarbij de geluiden en ritmes het voorstellingsvermogen van luisteraars van alle leeftijden weten te prikkelen. Verhalenverteller Hans Platenkamp versterkt deze ervaring door op een levendige wijze over het avontuur van Matheo te vertellen waarbij een leuke interactie tussen de band, verteller en het publiek ontstaat.

Genre: verhalende muziekvoorstelling
Door: Teun Creemers & band
Thema: wereldoriëntatie
Duur: 45 minuten
Opbouw: 60 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 150/300
Geschikt voor: groep 1 t/m 8

bottom of page