top of page

Not a Karaoke show

Dive

“Not a karaoke Show “ is een nieuw programma van DIVE, dat zich vooral richt op het over de streep trekken van de leerlingen om muziek te maken.

Pers/reacties
Site
Not a Karaoke show

“Not a karaoke Show “ is een nieuw programma van DIVE, dat zich vooral richt op het over de streep trekken van de leerlingen om muziek te maken. Een - vaak - eerste kennismaking met het bespelen van een instrument, maar dan zonder notenschrift of zonder muzikale achtergrond.

“Not a karaoke Show ” is géén karaoke. Het gaat dus niet zozeer om het zingen, maar om het meespelen met de muziek. Met de meegebrachte laagdrempelige instrumenten en door een simpele “show and do“ techniek kunnen we leerlingen die nog nooit een instrument hebben bespeeld toch muziek laten maken. Dan wordt een telefoon wordt op de installatie aangesloten, een favoriet nummer van een leerling wordt gestart en de leerlingen spelen als nieuw gevormde band het nummer mee.
De “ Not a karaoke Show ” op het podium gaat hand in hand met het bespelen van een instrument. Oh ja .... zingen mág natuurlijk wél !

Genre: interactieve muziekvoorstelling
Door: DIVE
Thema: mix van muziekstijlen
Duur: 45 minuten
Opbouw: 60 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 120/200
Geschikt voor: alle leerjaren

bottom of page