Project Ik

Raymi Sambo Maakt

Want hoe ver ga je om te voldoen aan het beeld wat je van jezelf aan het creëren bent? Wat gebeurt er als je niet aan dat beeld blijkt te kunnen voldoen?

Hi-res foto
Pers/reacties

Hoe dan?! Weer 20 volgers minder? M’n timeline heeft een boost nodig, man. Hier Juan Sushi met zn Dushi in Dubai. #anniversary #surprise #love. Duizenden likes. Oh en hier Martin! Living the dream! Jetski, zon, palmboom. #adventure #vibes #startedfromthebottomnowwehere. Duizenden volgers. Big smile! Waarom lukt mij dat niet? Zo moeilijk kan het toch niet zijn Kattencontent werkt altijd #meow #catsofgram #catlover... Toch?

Jongeren spenderen uren op de socials met als doel de meest perfecte en gelukkige vorm van zichzelf te etaleren. En dat wordt uitbetaald in likes, comments, shares en volgers. Vallen de resultaten tegen? Dan moet je met interessantere content komen. In die alternatieve werkelijkheid zit niemand te wachten op ongelukkige mensen met een moeilijk leven.

Het is dan ook niet gek dat veel jongeren zichzelf steeds meer kwijtraken. Want hoe ver ga je om te voldoen aan het beeld wat je van jezelf aan het creëren bent? Wat gebeurt er als je niet aan dat beeld blijkt te kunnen voldoen?

Leeftijd: 12 - 18 jaar | Thema: Identiteit & keuzes maken Kerndoelen: 43, 50 | Publiek (school/theater): 90

Project Ik