top of page

The Match

Lonneke van Leth Dans

The Match is een humoristisch gedanste voetbalwedstrijd. Met veel energie duiken de dansers in het spel.

Site
The Match

Een humoristische dansvoorstelling waarin met veel energie een voetbalwedstrijd wordt gedanst. Bij deze voorstelling zijn ook de jongens van begin tot eind geboeid! Flitsend groepswerk op rockmuziek en spannende momenten in slow motion wisselen elkaar af. Een voorstelling compleet met volkslied, grappige en conflict scènes, doelpunten – en hoe je die viert. Het publiek komt ook (figuurlijk) aan de bal met een nagesprek en dansroutine op toneel en de tribune als afsluiting.
The Match is een humoristisch gedanste voetbalwedstrijd. Met veel energie duiken de dansers in het spel. Even terugspoelen in slow motion, was die rode kaart nou wel of niet terecht? Een hilarische voorstelling compleet met volkslied, voor zowel jongens als meisjes!

Wist u dat?
Lonneke van Leth Dans ook vele workshops beschikbaar heeft? Onze actieve workshops laten leerlingen dans zelf ervaren en vragen om creativiteit! Bij al onze voorstellingen is er een passende workshop beschikbaar.
Lonneke van Leth Dans ook een les Danser in de Klas kan geven op jouw school? Eén van de dansers komt vertellen wat het betekent om danser te zijn en hoe dans zich heeft ontwikkeld. De les kan ook gebruikt worden als voor- of nagesprek bij een geboekte voorstelling!

Leeftijd: 10 - 12 jaar
Thema: Dans en Sport
Duur: 50 min.
Publiek (school/theater): 240/240
Opbouwtijd: 90 min
Aantal voorstellingen/dag: 2
Kerndoelen: 39,54,56,57,58
Speelvlak: 10 x 8 x 3 (BxDXH)

bottom of page