top of page

Wie niet weg is

Stook

‘Wie Niet Weg Is’, de nieuwe voorstelling van STOOK, vertelt het verhaal van twee broers die elkaar in de chaos van de dag zijn kwijtgeraakt.

Pers/reacties
Site
Wie niet weg is

“De dag dat hij vertrok is de dag dat mijn zoektocht begon.”
‘Wie Niet Weg Is’, de nieuwe voorstelling van STOOK, vertelt het verhaal van twee broers die elkaar in de chaos van de dag zijn kwijtgeraakt. De plotselinge afwezigheid van één van de broers
is de start van een zoektocht naar antwoorden.
‘Wie Niet Weg Is’ kenmerkt zich als een energieke voorstelling over prestatiedruk en eenzaamheid onder jongeren. Hoe zorg je dat je niet kopje ondergaat in een wereld die lijkt te draaien om
presteren. Wat doe je als het lijkt alsof iedereen zijn beste leven leeft, behalve jij? Hoe weet je of je de juiste keuze maakt, wanneer er duizend-en-één opties zijn waar je uit kunt kiezen?

De voorstelling zit bomvol komische dialogen, spoken word, vette beats en dynamische choreografieën. Het biedt een verantwoord uitgangspunt voor discussie en gesprek over de onderwerpen eenzaamheid en prestatiedruk. ‘Wie Niet Weg Is’ is een kort en krachtig stuk en sluit perfect aan bij een jong publiek.

Genre: dialogen, spoken word, beats, dans
Door: STOOK
Thema: prestatiedruk en eenzaamheid
Duur: 50 minuten
Opbouw: 120 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 120/120
Geschikt voor: alle leerjaren
Deze voorstelling kan niet starten voor 10.30 uur

bottom of page