Jaarlijks brengt IUDK een seizoensbrochure uit (kostenloos aan te vragen via info@iudk.nl). Tevens organiseert IUDK jaarlijks de Etalagedagen met een prachtig aanbod aan nieuwe voorstellingen (zie ook www.etalagedagen.nl). Sinds de invoering van de Cultuurkaart, hoort IUDK bij de grootste Cultuurkaart-acceptanten. Daarnaast is IUDK lid van de brancheorganisatie Kunstconnectie.

Artiesten melden zich bij IUDK aan middels een uitnodiging voor een voorstelling. Op basis daarvan wordt gekeken of de voorstelling past in het aanbod en hoe de samenwerking invulling kan worden gegeven.

 

Etalagedagen 2019
Op maandag 28 januari en dinsdag 29 januari 2019 organiseren wij de Etalagedagen 2019. Op de 28e januari is onze dag voor Primair Onderwijs, en op de 29e januari presenteren wij de voorstellingen voor het Voortgezet Onderwijs. Locatie is Het Posttheater in Arnhem. Alvast een kleine greep uit het programma:

  • Op Primair Onderwijs presenteren wij ‘De avonturen van Luc – Company Diagne Art’, een Nederlands-Senegalees gezelschap. Een bijzonderen dansvoorstelling met een ontmoeting van Afrikaanse dans en HipHop.
    Lees meer

  • Op 29 januari presenteren we de nieuwe voorstelling van Lonneke van Leth: Olympics. Na The Match een bijzondere nieuwe invulling van ‘Dans meets Sports”.

  • Verder in het Etalagedagen VO-programma:
    De geheel vernieuwde voorstelling van de Piranha: De Martelgang, 750X Vers! 

 

Wij zullen u maandelijks update mbt het programma. Mocht u zich al willen aanmelden voor de Etalagedagen. De inschrijving opent per 1 oktober 2018!

 

…. HOREN, ZIEN, BELEVEN EN GENIETEN!

Daar gaat het om bij de voorstellingen van Uit de Kunst!