top of page
Zoeken

Boek een knallende voorstelling voor de opening schooljaar!

Boek een knallende voorstelling voor de opening schooljaar!

Wat een goede manier om het schooljaar te openen! Voor de nieuwe leerlingen is het voorstellingsbezoek een fijne manier om kennis te maken met elkaar en met de school; de ouderejaars leerlingen starten hun schooljaar net zo positief.

Wij helpen je graag bij het selecteren van een mooi introductieprogramma. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring een groot aanbod en ruime ervaring als het gaat om een knallend begin van het schooljaar.


Veelgevraagde voorstellingen voor de jaaropening zijn:

‘Het is geen wedstrijd’ door Piepschuim; ‘Jongen en Yo!’ door Andy Ninvalle; ‘Is dit Echt?!’ en ‘The Match’ door Lonneke van Leth Dans; ‘BEATS!’ door De Vuilnismannen; de ‘Van Binnen Popshow’; ‘DansenDansenDansen’ door Dance Project en specifiek voor de jongere leerlingen: ‘Ik zie je!’ door Tranz en ‘Willem Junior’ door Stent.

Boek nu een passende jaaropening, zodat dit al van de jaarlijkse to-do-list kan, ter voorbereiding van het schooljaar. Hierdoor weet je nu waar je aan toe bent en hoef je niet in je vakantie aan het werk te gaan. Het nu plannen van een knallende start van het nieuwe schooljaar, zorgt voor inspiratie bij leerlingen en het team.Ik zie je! van Tranz


bottom of page