top of page

De Verandermachine

De Dennies

Hendrikus en Joyce zijn beste vrienden. Samen gekke dingen verzinnen is wat ze het liefste doen. Maar Hendrikus heeft een geheim: hij durft niet naar buiten.

Pers/reacties
Site
De Verandermachine

Hendrikus en Joyce delen een sterke vriendschapsband en genieten van samen fantaseren, altijd binnen de veilige muren van het huis, omdat Hendrikus bang is om buiten te spelen. Wanneer Joyce echter een nieuwe vriend vindt die graag buiten speelt, staat hun vriendschap voor een uitdaging.

Vriendschap en creativiteit

De introductie van Joyce's nieuwe vriend dwingt Hendrikus en Joyce om hun creativiteit en fantasie in te zetten om hun vriendschap te behouden. Voor Hendrikus breekt een moment aan waarop hij zijn grootste vrees moet confronteren. "De Verandermachine" vertelt een inspirerend verhaal over de kracht van vriendschap en het overwinnen van persoonlijke angsten.

Tips

Voor wie geïnteresseerd is in meer educatieve en vermakelijke theatervoorstellingen voor basisschoolleerlingen, zijn "Boutje van de Rommelberg", een muzikale en creatieve voorstelling, en "Mijn Huis", die het verhaal van een vluchteling kind vertelt, aan te bevelen.

Over De Dennies

De Dennies, bestaande uit Vera Ketelaars en Sjoerd Meijer, specialiseren zich in het creëren van fantasierijk en narratief theater voor kinderen, waarbij verbeelding en verhaalvertelling centraal staan.

Genre: theater
Door: De Dennies
Thema: vriendschap
Duur: 40 minuten
Opbouw: 60 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 90/175
Geschikt voor: groep 3 t/m 6

bottom of page