top of page

Handsome Poets op school

Handsome Poets

Kom erachter hoe je een goed idee krijgt en laat je inspireren door de Handsome Poets tijdens deze voorstelling.

Pers/reacties
Site
Handsome Poets op school

Inspiratie is een fascinerend en soms ongrijpbaar aspect van het creatieve proces. Het is dat vonkje, die plotselinge golf van creativiteit die tot vernieuwende ideeën leidt. Maar het herkennen van een goed idee en het vinden van inspiratie wanneer het lijkt alsof je vastzit, kan een uitdaging zijn.

Het ontstaan van ideeën

De reis van Tim en Erik begon met hun eigen zoektocht naar inspiratie en het ontwikkelen van ideeën, soms op de meest onverwachte manieren. Ze delen het verhaal van hoe een misverstand uit een onduidelijk voicemailbericht leidde tot een 3FM-megahit, illustrerend dat succes vaak uit verrassende hoeken komt. Door muziek, anekdotes en interactie met de leerlingen verkennen ze de essentie van wat een idee succesvol maakt.

Tips voor meer inspiratie

Voor docenten die op zoek zijn naar meer inspirerende voorstellingen voor hun leerlingen, biedt het programma variëteit met voorstellingen zoals "Het verrotte leven van Floortje Bloem", een moderne interpretatie van het boek van Yvonne Keuls, en "Warming Up", een project dat klimaatverandering bespreekbaar maakt.

Over Handsome Poets

Handsome Poets staat bekend om hun energieke en muzikale optredens. De band heeft een indrukwekkende reis afgelegd, van het spelen op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands tot het maken van de tune voor de Olympische Spelen in Londen. Hun nummer "Sky on Fire" vond zelfs zijn weg naar Hollywood.

Genre: Muziek, verhalen en inspiratie
Door: Handsome Poets
Thema: creativiteit en veerkracht
Duur: 45 minuten
Opbouw: 60 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 125/250
Geschikt voor: alle leerjaren

bottom of page