top of page

Je hart weet de weg

Wendy Moore & Jamie de Groot

Wendy Moore is een singer-songwriter uit Zandvoort, en heeft recentelijk een aantal singles uitgebracht. Liedjes die ze zelf geschreven heeft en overal indruk maken.

Pers/reacties
Site
Je hart weet de weg

Wat doe je als je een grote droom hebt? Hoe ga je daar achter aan? Hoe ga je om met tegenslagen en diepte punten? Hoe overkom je persoonlijke grenzen? En wat als je al voor een pad hebt gekozen voor je toekomst maar deze compleet veranderd door een nieuwe droom? Hoe start je dan helemaal over nieuw? En wat als je niet weet hoe je je droom moet bereiken? In deze speciaal voor scholen gemaakte voorstelling nemen singer-songwriter Wendy Moore en haar gitarist Jamie de Groot de leerlingen mee op een reis die gestuurd word door passie en het hart achterna gaat.

Live muziek, levensverhaal
Wat heeft Wendy uiteindelijk van het NK paardrijden naar een popster omgetoverd? Hoe heeft Wendy zich zelf leren ontdekken en al haar tegenslagen continu overwonnen en veranderd naar iets positiefs? In deze voorstellingen leren de leerlingen om hun hart te volgen. Wendy vertelt haar levensverhaal in combinatie met haar eigen geschreven nummers die o.a te horen waren op 3FM, NPO2 en Veronica. Hoe veranderde haar olympische droom naar een volle zaal in de Patronaat als een independent artist? Hoe kies je voor je eigen geluk? Wendy vertelt de leerlingen hoe ze is begonnen met muziek en hoe het schrijven van liedjes haar helpt verdriet en onzekerheden te overwinnen. Door een combinatie van haar verhalen, eigen muziek en interactie met de leerlingen zoeken ze samen uit hoe je jouw eigen stappen kan ondernemen om je dromen te volgen.

Genre: muziek (singer-songwriter)
Door: Wendy Moore en Jamie de Groot
Thema: dromen volgen, persoonlijke ontwikkeling
Duur: 45 minuten
Opbouw: 60 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 100/100
Geschikt voor: alle leerjaren

bottom of page