top of page

Lezing - From Hard Knocks To Heart Knocks

Georgios Lazakis

Georgios Lazakis neemt leerlingen mee in zijn persoonlijke verhaal, en maakt daarbij de verbinding met wat zij belangrijk vinden.

Pers/reacties
Site
Lezing - From Hard Knocks To Heart Knocks

- From Hard Knock to Hard Knock is een lezing -

In deze presentatie deelt Georgios zijn reis van jeugd tot tienerjaren, met muziek als zijn constante inspiratiebron. Hij spreekt openlijk over de invloed van zijn familie en de buurt waarin hij opgroeide. Aan de hand van verhalen over zijn schooltijd en de uitdagingen die sommige van zijn vrienden ondervonden, waaronder verblijven in jeugdgevangenissen, illustreert hij hoe hij zelf een andere richting koos door zich toe te leggen op de kracht van woorden en rap.

Wat inspireert jou werkelijk?

Het lijkt voor Georgios voorspoedig te gaan, maar zijn moeder wordt ernstig ziek. Hij legt uit hoe hij zijn verdriet transformeerde naar kracht, wat leidde tot de oprichting van de ‘School of HeART Knocks’; een platform dat zich richt op het volgen van je passie. Hij deelt essentiële levenslessen met de leerlingen, gericht op het najagen van passies en het belang van veerkracht door hoogte- en dieptepunten heen, zoals succes en falen, verdriet, liefde en vreugde.

Tips

Voor wie geïnteresseerd is in meer motiverende en inspirerende optredens, bieden wij een breed scala aan voorstellingen, zoals de Handsome Poets op school of de muzikale act ‘Het is geen wedstrijd’ van Piepschuim.

Achtergrond

Georgios Lazakis zet zich in voor de samenbindende werking van muziek en het versterken van zelfvertrouwen bij jongeren. Als een veelzijdig talent - rapper, dichter, producent, en de stichter van de School of HeART Knocks - faciliteert hij verbinding door middel van muziek, workshops, voordrachten en kunst. Hij is erkend met een plaats in de Kleurrijke Top 100, een lijst van vooraanstaande Nederlanders met impact.

Genre: lezing
Door: Georgios Lazakis
Thema: motivatie en zelfontwikkeling
Duur: 45 minuten
Opbouw: 15 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 120/200 leerlingen
Geschikt voor: alle leerjaren

bottom of page