top of page

Maak je dromen waar

Jo de Rijck

Tieners bruisen van dromen over het leven en de toekomst. Ze kijken reikhalzend uit naar wat deze toekomst in petto heeft en vragen zich af: “Komen mijn dromen uit?”

Pers/reacties
Site
Maak je dromen waar

Tieners bruisen van dromen over het leven en de toekomst. Ze kijken reikhalzend uit naar wat deze toekomst in petto heeft en vragen zich af: “Komen mijn dromen uit?” In deze knotsgekke voorstelling staat cabaretier Jo De Rijck klaar met advies. We willen niet te veel verklappen; deze voorstelling moet je gewoon zelf meemaken! Verwacht een rollercoaster vol verrassingen en emoties. Van een huwelijksaanzoek tot een jongleeract met een draaiende kettingzaag: de jongeren gaan mee op avontuur. En het beste deel? Jouw leerlingen zijn de sterren van de show! Jo betrekt het hele publiek bij zijn act, nodigt regelmatig vrijwilligers uit om samen met hem het podium te betreden.

Maar wees gerust, hij behandelt iedereen met respect. Boek deze interactieve en onvergetelijke voorstelling, waarin Jo op zijn eigen unieke manier leert hoe je grootse dingen kunt bereiken in het leven.

Genre: inspiratie en entertainment
Door: Jo De Rijck
Thema: toekomstdromen
Duur: 45 minuten
Opbouw: 90 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 125/250
Geschikt voor: leerjaren 1 t/m 3

bottom of page