top of page

Sorry

Lonneke van Leth Dans

Sorry… is een humoristische voorstelling die laat zien dat alleen ‘sorry’ zeggen soms niet genoeg is.

Pers/reacties
Sorry

Zijn we anno nu misschien egoïstischer en harder tegen elkaar? Vergeten we dat we niet alleen voor onszelf leven? Moeten we niet wat meer rekening met elkaar houden?
Een ober in een restaurant beleeft de slechtste dag van zijn leven: zijn ongemotiveerde koks laten geen moment onbenut om hem dwars te zitten, er zijn lastige onbeleefde klanten die al zijn aandacht opeisen en een ninja krijger verschijnt alleen maar omdat hij zin heeft om te knokken. Tot overmaat van ramp staat er ook nog een inspecteur voor de deur..

Sorry… is een humoristische voorstelling die laat zien dat alleen ‘sorry’ zeggen soms niet genoeg is.
De dansers nemen een kijkje in de keuken van oosterse vechtkunsten als Karate, Tai Chi, en Pencak Silat. Percossa verdedigt zichzelf met live en pittig slagwerk!

Wist u dat?
Lonneke van Leth Dans ook vele workshops beschikbaar heeft? Onze actieve workshops laten leerlingen dans zelf ervaren en vragen om creativiteit! Bij al onze voorstellingen is er een passende workshop beschikbaar. Lonneke van Leth Dans ook een les Danser in de Klas kan geven op jouw school? Eén van de dansers komt vertellen wat het betekent om danser te zijn en hoe dans zich heeft ontwikkeld. De les kan ook gebruikt worden als voor- of nagesprek bij een geboekte voorstelling!

Genre: dans
Door: Lonneke van Leth Dans
Thema: omgaan met elkaar, gedrag
Duur: 40 minuten
Opbouw: 120 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 150/240
Geschikt voor: groep 4 t/m 8

bottom of page