top of page

Sorry (VO)

Lonneke van Leth Dans

Sorry… werpt een luchtige en humoristische blik op de diepere betekenis achter het woord 'sorry' en ‘je verontschuldigen’.

Pers/reacties
Sorry (VO)

Deze voorstelling brengt de harde realiteit van onze moderne en egocentrische samenleving aan het licht. Een samenleving waarin individuen vaak hun eigen belangen boven die van anderen stellen. De voorstelling is een commentaar op de impact van ons handelen op degenen om ons heen én een herinnering dat we ernaar moeten streven vriendelijker en attenter voor elkaar te zijn. De ober in het restaurant beleeft de slechtste dag van zijn leven en worstelt met zijn asociale koks, onverwachte gebeurtenissen en de veeleisende gasten in het restaurant.

Sorry… werpt een luchtige en humoristische blik op de diepere betekenis achter het woord 'sorry' en ‘je verontschuldigen’. Soms is alleen sorry zeggen simpelweg niet genoeg om relaties te herstellen of dingen recht te zetten.

De dansers nemen een kijkje in de keuken van oosterse vechtkunsten als Karate, Tai Chi, en Pencak Silat. Percossa verdedigt zichzelf met live en pittig slagwerk!

Choreografie/concept/regie: Lonneke van Leth
Decor/concept: Vincent de Kooker
Compositie: René Spierings
Kostuums: Babette van den Berg
Repetitor: Camille Pidou
Dansers: Riccardo Sbrighi, Mitch Essers, David Vermeulen, Martijn Schippers
Musici: Percossa - Rebels of Rhythm - Janwillem van der Poll, Eric Robillard, Freek Koopmans, Frans Kemna

Wist u dat?
Lonneke van Leth Dans ook vele workshops beschikbaar heeft? Onze actieve workshops laten leerlingen dans zelf ervaren en vragen om creativiteit! Bij al onze voorstellingen is er een passende workshop beschikbaar.
Lonneke van Leth Dans ook een les Danser in de Klas kan geven op jouw school? Eén van de dansers komt vertellen wat het betekent om danser te zijn en hoe dans zich heeft ontwikkeld. De les kan ook gebruikt worden als voor- of nagesprek bij een geboekte voorstelling!

Genre: dans
Door: Lonneke van Leth Dans
Thema: omgaan met elkaar, gedrag
Duur: 40 minuten
Opbouw: 120 minuten
Max. groepsgrootte (school/theater): 150/240
Geschikt voor: leerjaren 1 t/m 2

bottom of page